Индивидуален проект

За вас

      Харесали сте графика, която не намирате в списъка ни, или имате своя уникална идея? Моля свържете се с нас за да обсъдим подробностите и да реализираме идеите Ви! За да добиете достоверна представа как ще изглежда стикера след като го залепите, Ви предлагаме опция за виртуален колаж (по снимка) върху конкретното изделие – стена, превозно средство, витрина и т.н. 

За бизнесът Ви

      Услугата за индивидуално изготвяне на проект, ще Ви е полезна, когато сте решили да брандирате превозно средство или обект, свързани с бизнесът Ви. Предлагаме извършване на монтажна дейност и довършителни операции, с което напълно затваряме цикъла на рекламната дейност и обслужването на частни клиенти. Освен работата с PVC фолиа, предлагаме и богата гама услуги в сферата на рекламната дейност, дизайна и проектирането. 

         

За подарък

      Индивидуалното изготвяне на проект е идеално решение, когато сте решили да направите персонализиран, уникален подарък на някого. Ако харесате някоя от готовите предлагани графики, можем да я преработим така, че да отговаря на повода за подарък. 

      

 

© stikeri.lazarovdesign.bg 2019
Created by Lazarov Design