Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/lazarovdesign/stikeri/root/system/database/mysql.php on line 6

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/lazarovdesign/stikeri/root/system/database/mysql.php on line 6
Често задавани въпроси

Често задавани въпроси

Често задавани въпроси:

 

   Какво представляват стикерите от stikeri.lazarovdesign.bg?

     Стикерът, който ще получите се състои от 3 слоя:

1. Носеща основа.

2. Стикер, изработен от висококачествено PVC самозалепващо се фолио.

3. Прозрачно транспортно фолио.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

      Самозалепващите PVC фолиа фабрично са снабдени с носещата основа, служеща за съхранение на фолиото и  като подложка при изрязването на фолиата.

      Транспортното фолио служи за това, да пренесете успешно стикера от носещата основа, върху повърхността на която ще лепите стикера, като се запазват позициите на всички елементи от изображението. 

   Как се монтират стикерите?

     Когато получите стикера, върху него може да има балончета или малки неравности. Отстранете ги внимателно, като сложите стикера на равна повърхност и го разтриете със суха кърпа, пластмасова карта или с ракел, който можете да поръчате към комплекта.

 

       Внимателно отделете транспортното фолио заедно със стикера от носещата основа, така че изображението на стикера изцяло да остане върху транспортното фолио. Натиска се добре с шпатула (пластмасова карта или ракел) и внимателно се отстранява транспортното фолио, така че целият стикер да остане на желаното от Вас място. Отстранявайте транспортното фолио бавно, под остър ъгъл, като започнете от единия ъгъл. При неравни повърхности е препоръчително стикерът да се нагрее със пистолет за горещ въздух или с обикновен сешоар и да се притисне повторно. За Ваше улеснение можете да изгледате някой от изброените клипове, демонстриращи начина на монтаж:

                  

      Правилното апликиране на стикерите е от съществено значение за тяхната дълготрайност. Подготовката на повърхността за облепяне, наличието на подходяща температурна среда, правилната техника на апликиране и експлоатация са професионални фактори, определящи качеството на крайния резултат и са необходимо условие за покриване на гаранцията дадена от фирмите производители на фолиа. 

   Как да поръчам?

1. Кликнете върху избрания от Вас стикер.

2. В графата продуктови опции изберете:


   - Цвят - при стикерите с няколко цвята имате свободата да определите всеки един от тях, с помощта на падащите менюта.

   -За удобство имате възможността да контролирате цвета на фона, за да прецените максимално добре цветовете за стикера Ви. 


   - За монтажа - можете допълнително да поръчате монтажна шпатула (ракел), за улеснен монтаж. Допълнителната стойност за шпатулата е 2,00лв.


   - Опция "огледално изображение" - Нормалната графика на стикера е така, както е визуализирана. Ако желаете той да е завъртян огледално, маркирайте опцията "огледално изображение"

            нормално                                               огледално


   - Размер - посредством слайдера можете да изберете желания от Вас размер. Допълнителното оскъпяване при избор на размер по-голям от стандартния, се изписва в самия слайдер! Размерите са изписани непосредствено над слайдера, като "В" оказва ширината, а "Ш" ширината на стикера. Ако желаете размер различен от изброените, моля добавете допълнително описание към поръчката, указващо широчината и височината на искания стикер, или се свържете с нас за да обсъдим и реализираме проекта Ви.

 

3. Изберете вида на фолиото:

*Забележка: Автомобилните (cast) фолиа се предлагат единствено с гланцова повърхност.

 

4. Въведете количество и натиснете бутон "Добави". Това ще добави продукта във вашата пазарска кошница (намираща се най-отгоре), след което можете да продължите поръчката си оттам.

5. Можете да влезете в системата като регистриран потребител, да се регистрирате или да поръчате като гост (без регистрация, само с имейл)
6. Въведете информация за доставка (полетата със звездичка са задължителни) и натиснете бутон "Следваща стъпка"

7. Изберете метод на плащане, метод на доставка и натиснете бутон "Следваща стъпка"

8. Проверете информацията и натиснете бутон "Финализирай поръчката". ГОТОВО!!!

Ще получите стикера в рамките на 5 работни дни. За повече информация вижте информация за доставка.
 

    Цветовете посочени в сайта съответстват ли на цветовете на фолиото?

     За съжаление на всеки монитор цветовете не се препредават достатъчно коректно и е възможно да има известни несъответствия, между цветовете изобразени на монитора и тези на реалното фолио. Въпреки това сме се постарали максимално достоверно да пресъздадем цветовата палитра.

 

   От какъв материал са направени стикерите?

     Качествено самозалепващо  PVC фолио с дебелина 0.08 мм., като имате избор между матова или гланцова повърхност на фолиото. 

*Забележка: Автомобилните (cast) фолиа се предлагат единствено с гланцова повърхност.

 

    Как да премахнем стикера?

     Необходимо е да започнете да отлепяте стикера от някой ъгъл, като отлепяте бавно и под остър ъгъл. За да улесните отстраняването на стикера, можете да използвате пистолет за горещ въздух или обикновен сешоар, нагрявайки зоната на отлепване. Това отслабва лепилния слой и улеснява разлепянето.

 

   Може ли стикерът да се отлепи след време, без да остави следи по повърхността, на която е залепен?

     Стикерите лесно и бързо могат да бъдат свалени, без да оставят следи и да се налага пребоядисване или козметичен ремонт на мястото на апликиране. При нови мазилки, гипсов картон, тапети, латекс, стъкло, дърво, плоскости, метали и други премахването на стикера е безпроблемно. При стари мазилки, некачествено боядисани повърхности или наличие на пукнатини не гарантираме безпроблемно отстраняване. 

 

    Максимални размери на стикера?

     Фолиата, които ползваме са с ширина 1-1.20 м. и дължина 50 м. Това означава, че от цяло парче може да се изработи стикер с ограничени размери (например 1.15 х 3.20 м.). По-големите стикери, (т.е. стикери на които и ширината и височината са над 1.15 м, например 3х4 м.), се изработват на парчета със застъпване, което не е  проблем, поради това, че застъпването при добър монтаж не се забелязва.

© stikeri.lazarovdesign.bg 2021
Created by Lazarov Design